High Score Onderwijshulp

Bijles, huiswerkbegeleiding, educatieve en sociaal-emotionele hulp

onderwijshulp

High Score onderwijshulp

Bijles, huiswerkbegeleiding, educatieve en sociaal-emotionele hulp

onderwijshulp

High Score - Pygmalion Poort

Anouschka Perksarivan is getrouwd en moeder van 2 geweldige meiden: “Ik ben bevoegd leerkracht en Pedagoog op HBO en Master niveau. Ik ben sinds 2000 werkzaam binnen het onderwijs en sinds 2010 eigenaresse van High Score Onderwijshulp in Amsterdam. Momenteel hebben wij 3 succesvolle lokaties en wegens veel animo starten wij per september ook in Almere Poort. Ik werk nog steeds binnen het onderwijs en weet wat speelt op scholen, waardoor ik kinderen de juiste begeleiding kan geven op educatief en sociaal-emotioneel gebied.”

Anouschka: “Mijn sterkte kant is dat ik oog heb voor de leerling en snel kan achterhalen waar knelpunten zijn en waar zij aan liggen, hier passen wij de begeleiding op aan. Samen met mijn team proberen wij het beste uit het kind te halen en achterstanden weg te werken zodat het kind met veel plezier zijn/haar schoolperiode kan doorlopen!”

Contact

High Score Onderwijshulp
Contactpersoon: Anouschka Peksariyan, directie High Score Onderwijshulp

Mail: info@highscore.nl
Telefoon: 06 557 666 58

"Mijn sterkte kant is dat ik oog heb voor de leerling en snel kan achterhalen waar knelpunten zijn en waar zij aan liggen, hier passen wij de begeleiding op aan."

Wanneer is High Score Onderwijshulp aanwezig in Pygmalion Poort?

Iedere dinsdagmiddag kan je tussen 15:30 – 19:30 uur voor onderwijshulp terecht bij High Score. 

Stuur voor meer informatie een email naar Anouschka.

High Score Onderwijshulp & Almere Poort

Anouschka: “Ik woon sinds 2018 in Almere Duin en heb meerdere scholen in Almere leren kennen, momenteel ben ik ook werkzaam op een school in Almere Poort. Mijn netwerk in Almere wordt steeds groter en ik krijg steeds vaker de vraag wanneer ik ook in Almere Poort mijn diensten aan zal bieden en kinderen kan ondersteunen. Door middel van mijn aanbod wil ik graag de kwaliteit van het onderwijs in Almere Poort verbeteren en hier een positieve bijdrage aan leveren.”