Siërra Yard Dance Studio

Dansworkshops, privéles, danslessen, dance work-out

dansworkshops

Siërra Yard Dance Studio

Dansworkshops, privéles, danslessen, dance work-out

dansworkshops

Siërra Yard Dance Studio - Pygmalion Poort

Ik ben Siërra Yard, de eigenaresse en dans docent van Siërra Yard Dance Studio.

Toen ik 5 jaar oud was begon ik met dansen. In 2017 heb ik mijn allround dansopleiding bij Lucia Marthas Institute for performing Arts afgerond. Tijdens en na mijn opleiding heb ik verschillende ervaringen kunnen opbouwen. Een jaar lang heb ik in het Holland showballet gedanst voor de Dinnershow Pandora in studio 21. Ik heb op grote evenementen gedanst zoals in Ziggo Dome & AFAS Live, een aantal keren in het buitenland opgetreden en dans ik in verschillende videoclips o.a van Broederliefde. Inmiddels geef ik aantal jaren danslessen en workshops.

Bij Siërra Yard Dance Studio kun je vanaf 9 jaar danslessen volgen. Er is een lesaanbod van verschillende dansstijlen waaronder: Streetdance, Hiphop Commercial, Afro dance, Dancehall & Dance work-out. Naast de danslessen worden er ook dans workshops georganiseerd en is het mogelijk om privéles te volgen op aanvraag.

Pygmalion Poort Almere - Siërra Yard Dance Studio

"Bij Siërra Yard Dance Studio kun je vanaf 9 jaar danslessen volgen."

Siërra Yard Dance Studio - Pygmalion Poort

Lesaanbod en rooster

Heb je interesse in het volgen van onze danslessen? Meld je dan snel aan voor een gratis proefles. Je mag de hele week gratis danslessen volgen om te kijken wat het beste bij jou past.

Voor volwassenen is er op zondag een dance-workout onder leiding van Siërra en Amani.

Inschrijving is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

[ 

Sierra en Amani

Contact

Siërra Yard Dance Studio
Contactpersoon: Siërra Yard

Mail: info@sierrayarddancestudio.nl
Telefoon: +31 (0)6 23 28 98 17

Wanneer is Siërra Yard aanwezig in Pygmalion Poort?

Siërra Yard werkt op variabele dagen, neem contact met haar op voor een afspraak.

Siërra Yard & Almere Poort

Ik woon 7 jaar in Almere Poort en ik voel mij heel prettig hier. Almere poort is nog volop aan het ontwikkelen en er komen steeds meer nieuwe mensen hier wonen. Mijn doel is om Almere poort samen met elkaar te verbinden en te ondersteunen bij het ontwikkelen en bevorderen van sport, recreatie en gezondheid onder jongeren, en volwassenen.

Ervaringen

Hier lees je wat de ervaringen van anderen zijn: 

Dansles: Dance work-out
“Had so much fun! Great choice of songs and nice easy moves. Perfect for young people looking to break a sweat!”

Edgina Christabel 

Dansles: Dance work-out
“Heb voor de 2e keer meegedaan aan de Dance work-out van de Move Fit progamma, gegeven door Siërra en Amani. Super leuke les, combinatie van dansen en workout, je hebt plezier en bent in beweging, dat is perfect! Ook komen verschillende dansstijlen aan bod, zonder moeilijke choreo’s. Dus geschikt voor iedereen! Siërra en Amani werken goed samen, zijn professioneel, lief en leuk! Kort samengevat: Ik heb genoten! Dank jullie wel en tot gauw!”

Tonji Jim