Open Atelier

creatieve workshops

Open atelier

creatieve workshops

Open Atelier - Pygmalion Poort

Open Atelier in het kort

Samen Creatief
Kunstenaar Irma van Zijl nodigt je uit om samen met haar creatief aan de slag te gaan en de waan van de dag even helemaal los te laten. Creatief bezig met je handen en je hoofd leeg laten stromen. Alles is goed. Want jij bent perfect zoals je bent.

Je komt niet om te leren of te presteren, we laten het resultaat los, maar genieten van het experiment! We zijn gewoon even met wat er is…

"Blik op de toekomst"

Het eerste thema zal draaien om ‘Jouw blik op de toekomst!’ We werken met, jawel, (op straat gevonden en uiteraard goed gereinigde) blikjes. Waarom? Om een stuk bewustwording te creëren op het gebied van zwerfvuil en het recyclen of upcyclen van op het eerste gezicht waardeloze vieze items en die met de nodige aandacht en liefde omtoveren tot krachtige kunstwerken.

Ik wil je uitnodigen om uit je comfortzone te stappen en bij mij op woensdagochtend om 10 uur langs te komen!

Vrije beeldende expressie met verrassende materialen en thema’s om je hoofd te legen en je hart te vullen. We laten het resultaat los, en genieten volop van het experiment!

Tarieven

Irma zorgt voor een rustige sfeer, verrassend materiaal en een thema. Dit 1,5 uur is alleen voor jou! Iedereen is welkom!  

  • 17,50 euro per meeting (incl. thee/koffie en materiaal)
  • Tarieven: 10 strippenkaart voor 150 euro (of los per keer 17,50 euro)
  • Wanneer: woensdagochtend van 10:00 – 11:30 uur

Contact

Open Atelier
Contactpersoon: Irma van Zijl
Telefoon: 06 – 243 216 76
Mail: irma@zijlmail.nl