Made by Kat laat kids kennismaken met keramiek

Keramiek & klei workshops voor kinderen

keramiek & klei workshops

Made by Kat laat kids kennismaken met keramiek

Keramiek & klei workshops voor kinderen

keramiek & klei workshops

Madebykat - Pygmalion Poort

Mijn naam is Katerina Bomhof Plevkova en ik ben afgestudeerd aan de HKU in Utrecht met een master in digitale media.

Na mijn studie heb ik 5 jaar gewerkt bij Mtv Networks en erna heb ik een bedrijf opgericht genaamd IAMKAT. Waaronder ik fotografie opdrachten uitvoer en sinds 3,5 jaar, heb ik na een (jaar)cursus keramiek MadebyKat opgericht waarbij ik keramiek vervaardig.
Thuis heb ik een kleine studio waar ik werk. Ik en mijn man zijn allebei werkzaam in de kunsten, hij als muzikant en ik als beeldende kunstenaar.

Tijdens het werken met klei, komen mijn kinderen regelmatig bij mij aanschuiven om mee te doen, zo ook vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. In deze tijd van ipads en computers, vind ik het belangrijk dat kinderen ook met hun handen werken. Ik ben zelf begonnen met keramiek, omdat mijn fotografie/grafisch werk zich ook voornamelijk achter de computer afspeelt. Ik speel al lang met het idee om een keramiek workshop voor kinderen te organiseren. Eventueel ook leuke als activiteit voor op een kinderfeestje.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Katerina Bomhof Plevkova in Pygmalion Poort, Almere

Lesaanbod en rooster

  • Keramiek workshop
  • Klei workshop
Neem contact op met Kat om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

MADEBYKAT
Contactpersoon: Katerina Bomhof Plevkova

Telefoon:  +31 (06) 27 05 34 86
Mail: kat@iamk.at

"In deze tijd van ipads en computers, vind ik het belangrijk dat kinderen ook met hun handen werken. "

Wanneer is Kat aanwezig in Pygmalion Poort?

Kat werkt op variabele dagen, neem contact met haar op voor een afspraak.

Kat & Almere Poort

Sinds 2018 woon ik met mijn gezin (man en 2 kinderen van 5 en 9 jaar) in Almere Poort. Voorheen woonden wij in het centrum van Amsterdam. Ik was al langer op zoek naar grotere ruimte, om ook een eigen keramiek oven neer te kunnen zetten. Op dit moment werk ik aan een groot project en ik merk dat mijn eigen ruimte niet meer toereikend is.

Ik speel ook langer met het idee om, naast mijn eigen werk, samen met kinderen werken met klei.  Werken met klei werkt ook heel rustgevend. Kinderen maken iets, en leren over het proces van drogen, bakken, beschilderen en maken hun eigen kunstwerken.

Doordat er in de Pygmalion Poort verschillende kunstenaars werken en ook een Atelier BSO zit, zie ik ook een kans om samen te werken met andere kunstdisciplines.