Kleur In Cultuur: een Creatieve ontdekkingsreis

schilderen - rappen - dansen - kleding ontwerpen - (graffiti) kunst

artlab & fashionlab

Kleur In Cultuur: een Creatieve ontdekkingsreis

schilderen - rappen - dansen - kleding ontwerpen - (graffiti) kunst

artlab & fashionlab

KLEURinCULTUUR in Pygmalion Poort, Almere
Wil jij nieuwe creatieve dingen ontdekken en er misschien wel achter komen dat je enthousiast wordt van schilderen, rappen, dansen, kleding ontwerpen of (graffiti) kunst? Ontdek met KLEURinCULTUUR al spelend en experimenterend kunst en cultuur bij jou in de buurt. KLEURinCULTUUR is met de gele Kunstbus, verschillende Artlabs, Fashionlabs en diverse activiteiten aanwezig in Almeerse wijken en toegankelijk voor élk kind.

KLEURinCULTUUR is er voor het Almeerse kind en richt zich daarbij in het bijzonder op kinderen die niet als vanzelfsprekend met kunst en cultuur in aanraking komen.

KLEURinCULTUUR biedt deze kinderen de mogelijkheid om hun artistieke en creatieve interesses te ontdekken en door te ontwikkelen.

Fashion Lab - Kleur In Cultuur

Lesaanbod en rooster

Naschoolse kunst- en cultuurworkshops voor kinderen van 4 tot 14 jaar

  • schilderen
  • rappen
  • dansen
  • kleding ontwerpen
  • (graffiti) kunst

KLEURinCULTUUR is momenteel met Fashionlab aanwezig op maandagmiddag van 14:45 tot 16:15 uur.

Contact

KLEURinCULTUUR

Telefoon & Whatsapp  +31 (06) 48 04 01 38
E-mail info@kleurincultuur.com

Ga met ons mee op creatieve ontdekkingsreis!

Wanneer is KLEURinCULTUUR aanwezig in Pygmalion Poort?

KLEURinCULTUUR zal vanaf 2023 weer een nieuw workshopaanbod vanuit Pygmalion Poort aanbieden. E-mail KLEURinCULTUUR voor meer informatie of om een afspraak te maken.

KLEURinCULTUUR & Almere Poort

KLEURinCULTUUR wil er voor élk Almeers kind zijn. KLEURinCULTUUR biedt daarom op kleurrijke wijze naschoolse kunst- en cultuureducatie in de verschillende stadsdelen en wijken van Almere. Wij waren al een tijd op zoek naar een geschikte locatie om een artlab (creatieve broedplaats voor wekelijkse naschoolse kunst- en cultuuractiviteiten) te openen in Almere Poort, om zo de kinderen uit deze wijk ook te bereiken. Tijdens onze andere workshops merkten we dat er veel behoefte is aan structureel aanbod van KLEURinCULTUUR in Almere Poort. Pygmalion Poort is een hele fijne, goed bereikbare locatie waar we veel kinderen met verschillende interesses kunnen ontvangen. We zijn in juli gestart starten vanaf september ook met een wekelijks Fashionlab. In ons Artlab Muziekwijk hebben wij ook een fashionlab (waar ook kinderen uit Poort naartoe komen), deze workshops zitten ook altijd vol tot het maximale aantal deelnemers. Nu kunnen de kinderen gewoon in hun eigen wijk blijven.