stagelife concert Pygmalion Poort Almere

Aanstaande zondag, 8 augustus, geeft Ruben Anthony een speciaal optreden vanaf zijn dakterras aan de Polenstraat 25 in Almere Poort. Om 16 uur kan je gratis genieten van een concert vanaf zijn dakterras, tegenover het grote flatgebouw. Ruben: “De laatste anderhalf jaar heeft Covid heel veel plat gelegd, waaronder ook evenementen, theaters en concerten. Dit heeft mij natuurlijk heel hard getroffen, maar ik kan me goed voorstellen dat jullie het ook hebben gemist. Het is een lastige periode voor ons allemaal. Met die gedachte heb ik in samenwerking met Pygmalion Poort en het Fonds voor de Podiumkunsten een concept uitgewerkt om op een veilige manier mijn buurt en mijn buren toch nog wat live muziek te bieden met Ruben On The Roof!”

Ruben On The Roof
Ruben geeft samen met zijn band op 8 augustus om 16 uur een concert voor jullie vanaf zijn balkon.
Ruben speel twee keer 50 minuten en het is voornamelijk Soul, Pop en R&B. Het wordt echt chill en het enige wat je hoeft te doen is die middag je raam of deur open zetten en lekker mee genieten “from the comfort of your own home!”. Het optreden begint om 16 uur, met een korte pauze om 17uur.

Om de feest vreugde te vergroten en het geheel een beetje een festival tintje te geven staat er een mobiele bar klaar voor mijn balkon. Dus als je zin hebt om een drankje te doen, dan kan je even naar beneden komen en een drankje bestellen. Op die manier kunnen we samen een beetje werken aan de sfeer in de buurt en elkaar ontmoeten.

Vanuit STAGELIFE zal Ruben jonge talenten van Poort op de woensdagmiddag begeleiden om alles er uit te halen wat er in zit. STAGELIFE is een school waar je alle ins and outs leert van de entertainment industrie.

We hopen jullie te zien bij het concert op zondagmiddag 8 augustus op de Polenstraat 25 in Poort!