Chaeli Ashlyn

Abstracte kunst, Fluid art schilderijen,
kunst voor een betaalbare prijs

beeldende kunst

Chaeli Ashlyn

Abstracte kunst, Fluid art schilderijen, kunst voor een betaalbare prijs

kunstprojecten

Chaeli Ashlyn - Pygmalion Poort

Mijn naam is Chaeli Ashlyn, geboren in 1999 en sinds eind 2019 is schilderen voor mij een therapeutische uitlaatklep geworden. Ik verkoop schilderijen die abstract van aard zijn, hierbij werk ik het meest met de ‘Fluid art’ techniek. Mijn werk wordt geïnspireerd door emoties, de natuur, het heelal of door thema’s rondom identiteit en mentale gezondheid. Soms heb ik een duidelijk beeld in mijn hoofd hoe een schilderij eruit moet komen te zien en werk ik vanuit een thema. Op andere momenten ontstaat het schilderij vanuit gevoel, intuïtie en een ‘go with the flow’ mindset. 

Kunst is voor mij een medium voor zelfexpressie. Het geeft mij de ruimte om bepaalde vraagstukken en emoties uit te werken, te visualiseren en te communiceren. Voor mij is kunst dus erg belangrijk maar hiernaast hoop ik ook dat mensen bij het zien van mijn kunst de vrijheid voelen om er een eigen, persoonlijke interpretatie aan te geven. Naast het maken van mijn eigen ideeën, maak ik ook schilderijen op aanvraag waarbij de klant de stijl, maat en kleuren kan kiezen.

"Naast het maken van mijn eigen ideeën, maak ik ook schilderijen op aanvraag waarbij
de klant de stijl, maat en kleuren kan kiezen."

Chaeli Ashlyn - Pygmalion Poort

Lesaanbod en rooster

Chaeli Ashlyn is te boeken voor kunstprojecten en andere projecten. 

Contact

Chaeli Ashlyn Braaf

Mail: chaeliashlyn@hotmail.com

Wanneer is Chaeli Ashlyn aanwezig in Pygmalion Poort?

Chaeli Ashlyn werkt op variabele dagen, neem contact met haar op voor een afspraak.

Chaeli Ashlyn & Almere Poort

Chaeli: “Ik woon eigenlijk al sinds het begin in Almere-poort, ben hier opgegroeid en heb het stadsdeel zien groeien. Mede door mijn middelbare school, het Artecollege, heb ik in Poort mijn passie voor verschillende kunstdisciplines ontdekt. Door mij aan te sluiten bij Pygmalion Poort hoop ik meer buurtbewoners te bereiken en een bijdrage te leveren aan het groeiende kunst- en cultuuraanbod in de wijk.”

Ervaringen

Hier lees je wat anderen van Chaeli Ashlyn vinden: 

“In werkelijkheid zijn de schilderijen nog mooier dan op de foto’s! Heel blij met ‘Reflections of Water’ by Chaeli” 

Chantal

(Over een op aanvraag gemaakt schilderij)
“Zo’n fantastisch cadeau gekocht voor mijn lieve moeder. Echt een enorme aanrader als je iets moois zoekt voor thuis voor een goede prijs” 

Mirjam