De Bloeiboei

BSO Atelier (buitenschoolse opvang) - Nanny service - Workshops - Verjaardagsfeestjes - Disco - Bingo

Creatieve kinderopvang

De BLoeiboei

Creatieve kinderopvang - Nanny service - Workshops - Verjaardagsfeestjes - Disco - Bingo

Creatieve kinderopvang

De Bloeiboei Almere Ayline

 

Atelier Ailyne is vooral een plek met veel warmte, geborgenheid, energie en gezelligheid. Een plek waar niets moet maar veel mag en waar je vooral jezelf kunt zijn!

Zondagse schilderworkshops
Hou jij net als ik van creatief bezig zijn? Wil je graag nieuwe technieken ontdekken en zelf de mooiste, gekste creaties maken van verschillende materialen? Kom ook ontdekken, experimenteren en creëren en vooral: plezier maken! Na afloop ga je met je zelfgemaakte kunstwerk naar huis!

Speciaal voor kinderen van 4 tot 14 jaar geeft Atelier Ailyne schilderworkshops met elke week een verrassend programma tussen 14:00 tot 15:30 uur.

 

📌 Pygmalion Poort, Pygmalionstraat 5 in Almere Poort

🎨 Verrassende creatieve workshops voor kinderen van 4 tot 14 jaar, incl. drinken en wat lekkers

🗓️ Zondag 7, 14 (Moederdag), 21 en 28 mei,

4 en 11 juni

⏰ 14:00 tot 15:30u

🎫 €10,-

☕️ Ouders zijn van harte welkom voor een kop koffie of thee.

➡️ Meld je aan bij Ailyne 

Over Atelier Ailyne:
* Atelier Ailyne werkt voornamelijk met gerecycled materiaal die zij zelf ophaalt bij verschillende lokale ondernemers ♻️
• Er is keuze uit een breed aanbod verf en je werkt met hoogwaardige kwaliteit materialen.
* Na afloop wordt je kunstwerk indien nodig voor je afgelakt.

Peuter atelier
In de ochtend-uurtjes heb ik Peuter Atelier. We kliederen samen terwijl jouw mama of papa een kopje koffie drinkt of even snel een boodschap doet. Ook zijn er workshops waar tieners en volwassenen kunnen aanschuiven.

Kortom, bij Atelier Ailyne is voor ieder wat wils. Daarom is mijn slogan: groeien, verrijken en verbinden!

 

BSO De Bloeiboei is een kleinschalige, creatieve kinderopvang in Almere Poort[/caption]

BSO DeBloeiboei is dé plek met een hart voor kinderen, een oor voor hun verhalen en een oog voor hun mogelijkheden en talent. Een plek waarin de kinderen in hun vertrouwde omgeven alle prikkels en invloeden van buiten even kunnen vergeten, waar ze zichzelf kunnen zijn en kunnen ontdekken en creëren. Hier leren ze om met een andere blik te kijken. Ze komen in aanraking met verschillende Uitvoerende kunstenaars en gastdocenten waarbij ze zelf hun talenten ontdekken.

Denk aan : Schilder- en tekenkunst, fotografie , mode, vrije expressie, film, theater en mooie dansmoves.

Je leert door zelf te ontdekken en te experimenteren ook om samen te werken en elkaar op te vangen.

Lijkt het je leuk om dit samen met anderen te doen? En vind je het niet erg om vieze handen te krijgen? Dan ben je meer dan welkom bij BSO De Bloeiboei.

Of je nou bij ons op de naschoolse opvang zit, je verjaardag komt vieren, naar de zaterdag club of boekenclub komt, één ding staat vast: we maken er elke keer weer een gezellige en productieve dag van.

Neem een kijkje op mijn website. Je kunt een afspraak in plannen voor een vrijblijvende rondleiding. Ik laat je graag mijn atelier en de mogelijkheden zien.

Atelier Ailyne in Pygmalion Poort

Lesaanbod en rooster

  • BSO De Bloeiboei (buitenschoolse opvang voor 4-12)
  • Nanny service (0-18)
  • Peuter atelier (3+)
  • Workshops (alle leeftijden)
  • Verjaardagsfeestjes (alle leeftijden)
  • Disco (6-12)
  • Bingo (18+)

Ailyne is op variabele dagen aanwezig bij Pygmalion Poort.

Contact

De Bloeiboei Contactpersoon:  Ailyne Stein Telefoon:  +31 (06) 41 14 85 14 Mail: ailynestein@hotmail.nl

Ik bied een plek met een hart voor kinderen, een oor voor hun verhalen en 
een oog voor hun mogelijkheden en talent.

Wanneer is Ailyne aanwezig in Pygmalion Poort?

Ailyne is op variabele dagen aanwezig in Pygmalion Poort. Neem contact met haar op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Ayline & Almere Poort

Zelf ben ik al vanaf 2016 jaar woonachtig te Almere poort. Mijn kids zitten hier op school, mijn thuisatelier is in Poort en ik werk in Almere Poort. Nergens anders zou ik willen wonen dan in Almere Poort. Het is voor mij en mijn kinderen na Enschede en Haaksbergen echt thuiskomen. Omdat ik hier ook op alle scholen kom ken ik veel ouders en kinderen uit Poort

Ervaringen

Hier lees je wat haar klanten over Ailyne schrijven:
Juf Ailyne heeft altijd oog voor wat onze dochter nodig heeft, waardoor zij altijd op haar gemak is op het kinderdagverblijf. Haar favoriete juf!

Randy Knobs

Super leuke en kunstzinnige activiteiten van Ailyne. Mijn kinderen gaan altijd met veel plezier naar de lessen toe en komen met mooie verhalen weer thuis.

Kels

Mijn dochtertje van 4 jaar zit al sinds haar 2e jaar bij juf Ailyne en de ruimte die ze kreeg om zichzelf te ontdekken op creatief vlak vond ik fantastisch. Yennessy ging altijd met plezier naar schooltje en was super trots op de mooiste creaties die ze maakte bij juf Ailyne. Kunst en cultuur is zo belangrijk om in je jongere jaren al te leren en bij juf Ailyne gebeurt dit spelenderwijs! Helemaal top!

Britte